Welk Sanidor product is geschikt voor uw organisatie?
Sanidor biedt voor iedere organisatie een geschikt product. In een ziekenhuis worden natuurlijk andere eisen gesteld aan een dekbed als in een verzorgingshuis. Om uw organisatie te helpen bij het maken van de juiste productkeuze staat onze verkoopafdeling graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.


Was- en droogproces

Sanidor medische dekbedden en bedtextiel kunnen uitstekend industrieel gewassen worden. De positieve ervaringen van gebruikers vormen hiervoor het ultieme bewijs. Wassen op maximaal 95° Celsius en drogen op 120° Celsius is geen enkel probleem. Verder is het door ons gebruikte doek voor dekbedden, kussenslopen, lakens en gordijnen getest op pilling en kleur- en wrijfechtheden. Wij geven u graag advies bij het te hanteren was- en droogproces.

ISO 9001:2000
Sanidor is een product van Deltex BV. Deltex is sinds haar oprichting in 1964 in ruim 40 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende Nederlandse fabrikant van dekbedden en hoofdkussens met een wollen, synthetische of donzen vulling. Het uitgebreide leveringsprogramma omvat daarnaast slaapzakken, matrassen, kinderdekbedden en speciale producten voor de hotel- en projectenmarkt, de medische wereld en de wasserij-industrie. Vanuit het Twentse Delden vinden deze kwaliteitsartikelen hun weg naar tal van afnemers in binnen- en buitenland. Want behalve Nederland behoren onder meer Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland en Engeland tot de belangrijkste afzetgebieden. Deltex is NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd. Het ISO 9001 certificaat is een internationaal keurmerk voor het kwaliteitsmanagementsysteem.

Garantie
Op de dekbedden van Sanidor zit standaard 5 jaar garantie op fabricagefouten.

Vitale Kwaliteit
Medische dekbedden van Sanidor zijn van een hoogwaardige kwaliteit en beschikken over alle eigenschappen die vereist zijn in ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Dit wordt onder meer onderschreven door rapporten van een gerenommeerd Nederlands testinstituut. De dekbedden voldoen aan strikte criteria, waaronder de NEN 750 norm, de Certex-norm en de WIP-richtlijn.