Over Sanidor

Thuis in de Zorg

De zorgsector ontwikkelt zich continu. Het nieuwe zorgstelsel is een feit en door de vergrijzing stijgt de vraag naar zorgvoorzieningen enorm. Deze structurele veranderingen vragen om een andere benadering van kostenbeheersing, patiëntgerichtheid, kwaliteitsbeheersing en doelmatigheid. Toeleveranciers worden geacht om hierin actief deel te nemen en oplossingen aan te dragen. In nauwe samenwerking met de medische sector heeft Sanidor daarom een nieuwe generatie medisch bed- en badtextiel ontwikkeld.

Sanidor biedt een brede collectie medische dekbedden, hoofdkussens met bijpassende kussenslopen, (separatie)gordijnen, bad- en keukentextiel met vernieuwende samenstellingen, dessins en kleuren. Met deze collectie kan op een eenvoudige en tijdbesparende manier de ziekenhuis- of verpleegkamer een totale metamorfose ondergaan waardoor er een plezierige en comfortabele verblijfsruimte ontstaat. Aangenaam voor de patiënt én het verplegend personeel.

De nieuwe generatie Sanidor medische dekbedden is leverbaar met twee verschillende soorten vullingen. Naast de welbekende thermisch gefixeerde TRFR vulling is nu ook de nieuwe unieke Trevira Fill Bioactive vulling leverbaar. Onze medische dekbedden worden gekenmerkt door elf verschillende dessins, die elk in vier kleurtinten leverbaar zijn, gecompleteerd met vier bijpassende uni-kleuren.

Sanidor Health Care Bedding collectie

Naast de medische dekbedden van Sanidor, welke voornamelijk door ziekenhuizen, verpleeghuizen en wasserijen worden afgenomen heeft Sanidor een nieuwe lijn dekbedden ontwikkeld, speciaal voor thuis. Deze Sanidor Health Care Bedding collectie bestaat uit enkele en 4-seizoenen dekbedden, hoofdkussens en matrastoppers.